Adnan Šaran: imamo Skroz novi album

Radiosarajevo.ba
Adnan Šaran: imamo Skroz novi album

Adnan Šaran, pjevač benda Skroz, gostovao je na RadioSarajevu i tom prigodom najavio i novi album koji bi trebao biti objavljen na jesen ove godine. Skroz će održati i koncert u Domu Omladine u Beogradu 10. juna, te iskoristiti priliku da publici predstavi nove pjeme.

Pogledajte i novi spot za pjesmu Amerikanac, jedanaesti u karijeri ove grupe Sniman je u Sarajevu u produkciji Virtual Images Productions, a glavnu ulogu u spotu igra poznati beogradski glumac Srđan – Žika Todorović.

Pjesma Amerikanac je osvrt na aktualni svjetski poredak.

"Prikazujemo sliku definitivne pobjede kapitalizma nad socijalizmom, ali sve to, naravno, kroz ljubav. Dosta mojih pjesama, da ne kažem skoro sve, govore o ljubavi, a i sam sam takav" - kaže Adnan Šaran, frontmen grupe Skroz.      

Grupa Skroz do sada ima objavljena tri studijska albuma, Skroz (2000), Savršeni Organizam (2004) i Regija (2008). Pjesma Amerikanac je singl koji će se najvjerovatnije naći na novom četvrtom albumu. Besplatan downlad ove pjesme nalazi se na www.skroz.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije