Winds of Change - od funka do klasike

Radiosarajevo.ba
Winds of Change - od funka do klasike

Dođite i posjetite koncert koji će Vam pružiti potpuni ugođaj sa sviračkom superiornošću u čistoći zvuka i nevjerovatnim "surround" osjećajem koji osvaja ambijent initmnog, zanosnog, klasičnog, avanturističkog, nepredvidivog osjećaja kroz žanrove Jazz, Klasike, Pop, Funky i World Music (tradicionalne pjesme obrađene u modernom jazz i funky stilu ). Koncert se održava u Centru za djecu i omladinu na Grbavici, u subotu u 20,00.

Na sceni će se naći dvadeset instrumenata: saxofoni, oboa, trube, klarineti, bubnjevi, klavir, flaute, picollo flauta, bas gitara/kontrabas, marimba i timpani.

Muzika ovog ansambla sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima!

“Winds of Change” je već dokazao da osim tehničke izvedbe (Puhački Meštri-nadimak iz Dubrovnika Nov’08 Tour) ima srce i dušu i želi je podijeliti sa Vama.

Plaćanjem ulaznice koja iznosi 15KM prihod će se dodijeliti Centru za Djecu i Omladinu za neophodno održavanje ove vrlo bitne institucije u razvoju kreativnog života mladih i djece !

Ulaznice možete osigurati na portalu kupikartu.ba

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije