Januar u Narodnom pozorištu uz prigodne popuste

Radiosarajevo.ba
Januar u Narodnom pozorištu uz prigodne popuste
Tokom mjeseca januara Narodno pozorište Sarajevo svojim posjetiteljima će ponuditi bogat repertoar. U ovo praznično vrijeme priredili su i prigodne popuste te će cijene karata biti 10 KM za sve predstave, a na Maloj sceni 5 KM.

U petak 6. januara na programu je komedija Buba u uhu, zatim 10. januara Prosjačka opera, 13. januara na Maloj sceni EN FACE Hrvatska rapsodija po cijeni od 5 KM.

Za ponedjeljak 16. januar planirana je predstava Hamlet u selu Mrduša Donja ili Hamlet zna što narod ne zna, dan kasnije višestruko nagrađivana predstava Dine Mustafića Divlje meso.

Četvrtak 19. januar nam donosi koprodukciju East West Centra i Bosanskog narodnog pozorišta Zenica Mujo, Suljo i Fata u društvu spektakla.

Cijene karata za predstavu Zmaj od Bosne koja je na programu 21. januara su 10, 15 i 20 KM. Do kraja mjeseca posjetitelji Narodnog pozorišta će biti u prilici pogledati i predstave Sastanak na vrhu , Mare Nostrum, Ožalošćena porodica, Otkrivanje žene, Buba u uhu i te baletnu predstavu Omer i Merima.

Program s terminima prikazivanja možete pogledati na ovom LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije