Večer strip crtača i stand up komičara: Navid Bulbulija i Filip Andronik u Monumentu

Radiosarajevo.ba
Večer strip crtača i stand up komičara: Navid Bulbulija i Filip Andronik u Monumentu

Ne može se reći da se mnogo ljudi u Bosni i Hercegovini bavi crtanjem stripova. Još manje ih se bavi stand up komedijom. Ali dvojac Navid Bulbulija i Filip Andronik prirodni su fenomeni koji se bave objema umjetnostima istovremeno. 

A takva uvrnuta kombinacija kreativnosti 25. januara održat će večer improvizacijske stand up komedije u klubu Monument.

Prvi put ova dva komičara izaći će pred publiku bez ijednog dogovorenog fola ili šale i na osnovu riče i situacija s publikom izgraditi zabavnu večer, koja se, baš zbog te spontanosti i izostanka ikakvog plana u takvom obliku nikada neće ponoviti. Stoga pozivamo sve zainteresirane da dođu i dobro se zabave učestvujući u stvaranju jednog stand up nastupa.

Program u ponedjeljak 25. januara počinje u 21 sat. Ulaz na ove večeri je standardnih 5 KM, dok se rezervacija (koja vrijedi do 10 minuta prije početka programa) može se napraviti putem telefona 061 588 884 ili na monumentrezervacije@gmail.com, kao i na redakcija@radiosarajevo.ba - email Radiosarajevo.ba i Radija Sarajevo, medijskih pokrovitelja cijele sezone Komedije s nogu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije