Ulični ples pred bh. premijeru filma Street Dance 3D (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Ulični ples pred bh. premijeru filma Street Dance 3D (VIDEO)

Nastup grupe Parkour Free Unlimited Crew i Avant Garde


Kako najavljuju organizatori, na bh. premijeri filma "StreetDance" koja će se desiti u multipleks kinu Cinema City 17. juna ove godine sve posjetitelje očekuje pravi plesni spektakl.

Pred projekciju filma koji je prije nekoliko sedmica otvoren na prvom mjestu top liste britanskih kino blagajni sa zaradom od gotovo tri miliona dolara, svi fanovi vrlo popularnog uličnog plesa, imat će priliku uživati u performansu bh. plesnih grupa Fresh Generation, Parkour Free Unlimited Crew i Avant Garde, prve tri plasirane grupe takmičenja "Street Dance Challenge", održanog na Trgu djece Sarajeva 29. maja.

Održan Street Dance Challenge



Plakat filma Street Dance 3D

Film Street Dance 3D režiran je od strane nagrađivanih režisera Maxa Giwe i Danie Pasquini, uz scenarij Jane English, film je snimljen je u posebnoj 3D tehnologiji što ga čini prvim plesnim 3D filmom u hrvatskim kinima koji nikad nećete zaboraviti.

Glumica Charlotte Rampling, koja u filmu tumači glavnu ulogu, predvodi glumačku postavu sačinjenu od nadolazećih plesačkih i glumačkih zvijezda, među kojima su Nichola Burley, Richard Winsor i debitant George Sampson. U filmu se također pojavljuje i prava senzacija – plesačka skupina Diversity, pobjednici britanskog „Supertalenta“ 2009. godine.

Film govori o londonskoj plesnoj skupina koja trenira za „StreetDance“ prvenstvo Velike Britanije, koja je prisiljena sarađivati s baletnom skupinom plesača u školi Royal Dance u zamjenu za prostor za vježbanje. Dvije plesne skupine nemaju doslovno ništa zajedničkog osim velike strasti za uspjehom pa će uskoro shvatiti da je jedini način za pobjedu udruživanje snaga i prikazivanje dosad neviđenih plesnih nastupa.


http://www.youtube.com/watch?v=zQqLUhYmdMw&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=rCNtZ7DKcn4



radiosarajevo.ba


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije