U Zenici 3D projekcije prije nego Sarajevu (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
U Zenici 3D projekcije prije nego Sarajevu (VIDEO)
Plakat 3D kino projekcija u Zenici

Završenim projektom nabavke i instalacije 3D opreme u multiplexu Ekran Zenica počinje novo poglavlje u historiji zeničke, ali i bh. kino prikazivačke mreže.

Investicija vrijedna 100 hiljada eura i isfinansirana isključivo vlastitim sredstvima ima za cilj da publici iz cijele Bosne i Hercegovine po najpristupačnijim cijenama u regionu omogući da doživi potpuni 3D užitak i osjeti dimenziju više u Multiplexu Ekran Zenica, navodi se u saopćenju.

Početak prikazivanja filmova u 3D tehnologiji i repertoar multiplexa Ekran od petka, 8. oktobra, projekcijom od 22:00h otvorit će nastavak akcionog serijala Resident Evil Afterlife 3D.

Od subote, 9.oktobra, na redovnom i porodičnom programu počinje i prvi 3D filmski ciklus u dimenziji više: animirana komedija Grozan ja 3D prikazivat će se u vikend terminima od 10:30, 12:15; 14:30,16:15 i 18:00 sati, a Resident Evil Afterlife 3D prikazivat će se u redovnim terminima od 20:00 i 22:00h.

Sve informacije o rasporedu projekcija, programu prikazivanja, rezervacijama ulaznica i svim drugim uslugama možete dobiti na blagajnama multiplexa ili putem telefona 032/407-518.

Što se tiče 3D projekcija u Sarajevu, multiplex Cinema City na svojoj web stranici navodi da su, sa potpisivanjem ugovora između prikazivačke kuće Forum d.d. i kompanije Milenijum, članice grupacije AVG, tokom mjeseca juna krenuli sa instalacijom opreme, a da će ubrzo početi i projekcije.

http://www.youtube.com/watch?v=9dc5iiT0f1s


http://www.youtube.com/watch?v=c_rUbqbhUEQ


radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije