Tiesto voli Jägermeister

Radiosarajevo.ba
Tiesto voli Jägermeister

Da nisu sve velike zvijezde sklone pretjeranim zahtjevima, pokazao je i DJ Tiesto, koji u Sarajevo stiže krajem ove sedmice. Lokalni organizacioni tim je bojazni iščekivao Tiestovu "listu zahtjeva", sve ono što se izvođaču ovog kalibra mora obezbijediti u backstageu. Lista je bila veoma kratka i sadržavala je nekoliko boca šampanjca i Jägermeister mašinu.

Za one koji ne znaju, Jägermeister mašina je uređaj koji velikom brzinom hladi ovaj biljni liker na optimalnu temperaturu za piće. Uređaj je već obezbijeđen, a zastupnik Jägermeistera za BiH je donirao i sav Jägermeister kojeg će Tiesto i njegova ekipa tu večer popiti.

Podsjećanja radi, Sarajevo će 15. maja ugostiti najveću zvijezdu svjetske elektronske muzičke scene. Holandski superstar DJ Tiësto, prvi DJ koji je ikada nastupio na Olimpijskim igrama, čovjek koji je čak tri godine zaredom proglašavan za najboljeg DJ-a na svijetu po izboru magazina DJ Mag i kojeg je za izuzetne zasluge odlikovala Kraljica Holandije, svirat će u petak, 15. maja u dvorani Mirza Delibašić, KSC Skenderija

Karte za ovaj party možete nabaviti do 13. maja u Banja Luci, Tuzli, Zenici i Mostaru, a nakon toga isključivo na platou ispred Centra Skenderija. Sve dodatne informacije možete naći na www.tiesto.ba.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije