U četvrtak u Sarajevu promocija knjige „Huzur“ Martine Mlinarević

F. V.
U četvrtak u Sarajevu promocija knjige „Huzur“ Martine Mlinarević
Foto: Privatni album / Martina Mlinarević

Uz veliki interes javnosti u Sarajevu i Bosni i Hercegovini, sutra će, simbolično, na nekadašnji Dan republike,  u sarajevskom BKC-u biti održana promocija knjige  „Huzur“ autorice Martine Mlinarević.

Promocija će biti održana u sklopu sajma Knjige u nišama s početkom u 17 sati.

Martina Mlinarević: Otići iz ove zemlje je pitanje časti prema samome sebi

Uz autoricu, o knjizi će govoriti, kako je istakla Martina, njezine „omiljene ljudske i intelektualne gromade“ prof. Nerzuk Ćurak i pjesnik Mile Stojić.

„S ponosom mogu najaviti da će sarajevska promocija knjige Huzur biti u sklopu sajma Knjige u nišama, 29. novembra 2018 u 17 sati, i zaista se iznimno radujem, jer tu su neki od mojih prvih čitatelja, ljudi koji me prate svih ovih godina, i vjerujem da će biti posebno, za mene i profesonalno jer ću biti u sklopu sajma kojim će prodefilirati sva veća imena književnosti u zemlji i regionu“, kazala je za Radiosarajevo.ba ranije Martina Mlinarević.

Martina Mlinarević je u subotu za Radiosarajevo.ba dala prvi intervju nekom portalu poslije pet godina.

Razgovarali smo, naravno, o njezinoj knjizi "Huzur“ koja puni dvorane, borbi s bolešću, Bosni i Hercegovinu u koju je toliko „zatelebana“, Dženanu i Davidu, Adisu i Davoru, novinarstvu, migrantima, nama...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije