Štuke održale koncert u Zagrebu

Radiosarajevo.ba
Štuke održale koncert u Zagrebu


Popularni sarajevski bend Letu Štuke sinoć je u zagrebačkoj Tvornici kulture održao veliki koncert na kojem im se, nakon pet godina, na pozornici pridružio i njihov veliki prijatelj Darko Rundek. Osim Rundeka, sa Štukama je zapjevao i poznati mostarski glumac Sergej Trifunović, koji je čest gost na njihovim koncertima, piše Index.hr.

Na "mjesto zločina" Letu Štuke su se nakon godinu dana vratili još bolji, a publika je željno čekala njihove najveće hitove. Poslastica večeri ipak je bila pjesma "Sunce", koju su zajedno izveli Dino Šaran i Darko Rundek. Tu pjesmu su ova dvojica glazbenika posljednji put zajedno otpjevali prije punih pet godina, kada je Dino Šaran gostovao na Rundekovom koncertu u Domu sportova. Među poznatim licima koja nisu zaobišla ovu glazbenu poslasticu, našli su se i Luka Nižetić te Ivica Propadalo, javlja Index.

"Meni su Letu Štuke autorski najjači bend koji se pojavio u ovom stoljeću zapadno od Pekosa. Dino Šaran je izuzetan tekstopisac. Prati ga bend dobrih jarana, srčano i kompetentno. Tko ih još nije upoznao, vrijeme je da ih upozna", rekao je svojedobno Darko Rundek o Letu Štukama.

Koncert i Štuka po hrvatskoj nastavljaju se, a u petak 28. maja nastupaju u riječkom klubu Gruw.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije