Štuke letu u Zagreb

Radiosarajevo.ba
Štuke letu u Zagreb

Nakon više od godinu dana od posljednjeg, promotivnog koncerta došlo je vrijeme da Letu štuke konačno održe veliki zagrebački koncert.

Popularni sarajevski bend se priprema da zagrebačkoj publici priredi nezaboravan samostalni koncert u Tvornici kulture 30. maja godine.

Predvođeni Dinom Šaranom, Letu Štuke je trenutno jedna od najboljih bosanskohercegovačkih grupa koji je svojim kvalitetnim pjesmama osvojio publiku i kritičare.

Najavljeni su i gosti iznenađenja pa ukoliko ste u Zagrebu ili tamo namjeravate biti krajem mjeseca svratite do Tvornice i zajedno sa Štukama zapjevajte Minimalizam, Tesla, Mjesto za dvoje, Proteini i ugljikohidrati, Sunce, Pero Papacoder

“Meni su Letu štuke autorski najjači bend koji se pojavio u ovom stoljeću zapadno od Pekosa. Dino Šaran je izuzetan songwriter. Prati ga bend dobrih jarana, srčano i kompetentno. Tko ih još nije upoznao, vrijeme je da ih upozna”, rekao je Darko Rundek.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije