Schenker vas nagrađuje ulaznicama za otvaranje JazzFesta

Radiosarajevo.ba
Schenker vas nagrađuje ulaznicama za otvaranje JazzFesta


Već treću godinu Schenker d.o.o. Sarajevo, je ponosni spoznor jedne od najvećih kulturnih manifestacija u Sarajevu, Jazz Fest, pomažući festival kako finansijski tako i materijalno - besplatno pružajući logističko špediterske usluge.

U Schenkeru očito imaju muzičkog ukusa, a nadaju se da će se ova suradnja nastaviti i narednih godina, pod sloganom LOGISTIČAR DOBROG SLUHA.

Desetogodišnje uspješno poslovanje na tržištu BiH i 135 godina tradicije Schenkera na svjetskom nivou, kao i visoko utvrđeni standardi i profesionalan odnos prema postavljenim zadacima, siguran su garant kvaliteta, brze i cjenovno povoljne usluge - tvrde u ovoj kompaniji.

Schenker nudi kompletnu paletu logističko-špediterskih usluga kroz odjele cestovnog, željezničkog, avio i pomorskog saobraćaja. U carisnskom i skladišnom odjelu 40 obrazovahih i stručnih uposlenika u Sarajevu i na graničnom prijelazu Brod u svakom momentu mogu pružiti visoko kvalitetnu uslugu u domenu međunarodne špedicije. Schenker se nalazi u neposrednoj blizini Carinskog terminala Sarajevo, na slijedećoj adresi :

SCHENKER d.o.o. Sarajevo
Halilovići 9 71000 Sarajevo
Više informacija na web stranici www.schenker.ba

Slušajte emisiju Džemo Braun koja je na programu RadioSarajeva u utorak od 14,00 do 15,00. Džemo će vam tokom emisije objasniti šta treba da učinite kako biste osvojili jednu od pet besplatnih ulaznica koje vam poklanja Schenker za otvaranje Jazz Festa uz koncert Burhana Ocala 2. 11. 2010.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije