Saša Savić na Radiju Sarajevo: Najviše se zabrinem kad shvatim da nam najbolje ide...

Radiosarajevo.ba
Saša Savić na Radiju Sarajevo: Najviše se zabrinem kad shvatim da nam najbolje ide...

U svom jučerašnjem gostovanju na Radiju Sarajevo, marketinški mag Saša Savić i nekadašnji voditelj Omladinskog programa, u razgovoru sa našim kolumnistom Ahmedom Burićem osvrnuo se na neke od tema predavanja koje će održati na Akademiji 387 danas u Sarajevu.

U Turobnom popodnevu, domaćin dvojici sugovornika je bio Dino Ćatović, urednik i voditelj, a razgovaralo se o načinima i putevima marketinških usluga u vrijeme tehnološkog napretka, evidentne prezasićenosti u svijetu usluga. Savić je, također, govorio o načinu izbora saradnika, odnosu prema klijentima i pristupu novoj generaciji potrošača.

Kao strastveni ribolovac, nije propustio spomenuti svoju ljubav i strast, i aktivizam u smislu zaštite rijetkih ribljih vrsta. Svoju poslovnu filozofiju predstavio je jednostavnom mišlju: ''Najviše se zabrinem onog trenuntka kad shvatim da nam najbolje ide''.

Kao motiv svog predavanja je naveo ''želju da ljudi u BiH sanjaju nešto veće snove.'' U studiju Radio Sarajeva, nakon 25 godina, našla su se dvojica kolega sa Omladinskog programa, a njihov povijesni reunion, začinjen dozom psihopatološkog humora, možete poslušati ovdje.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije