Sajam turizma i zdravlja u Banjoj Luci: Bogata ponuda turističkih usluga, zdrave hrane... (FOTO)

Radiosarajevo.ba
Sajam turizma i zdravlja u Banjoj Luci: Bogata ponuda turističkih usluga, zdrave hrane... (FOTO)
/ Sajam turizma i zdravlja u Banjoj Luci: Bogata ponuda turističkih usluga, zdrave hrane..., FOTO: AA

Međunarodni sajam turizma i zdravlja koji je otvoren sinoć na Trgu Krajine u Banjoj Luci, danas je privukao veliku pažnju građana, javlja Anadolu Agency (AA).

U okviru sajma, koji je organizirala Turistička organizacija grada Banjaluka, turističke i zdravstvene resurse predstavljaju izlagači iz Srbije, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Na sajmu koji se završava sutra predstavlja se oko 130 izlagača. U oblasti turizma to su nacionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije, razni pružaoci usluga u oblasti turizma, dok se u dijelu sajma Putevi zdravlja, predstavljaju izlagači iz oblasti alopatske, integrativne i alternativne medicine uz proizvođače organske i zdrave hrane, mlijeka i mliječnih napitaka, vode i dijetetskih suplemenata.

Na sajmu je izloženo i mnogo ručnih radova, među kojima je nakit, domaći sapuni, suveniri, ali i razni prehrambeni proizvodi kao što je med, sir i slično. Posjetioci mogu kupiti i liciderska srca, razne biljne preparate, a posebno mjesto na Sajmu zauzima i jedan dajak čamac banjalučkog Dajak kluba.

Sajam je otvoren od 11 do 19 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije