Promocija "Regije" u Zagrebu

Radiosarajevo.ba
Promocija "Regije" u Zagrebu

Progresivni sarajevski bend Skroz izbacuje svoj treći studijski album pod nazivom Regija i za hrvatsko tržište gdje će izdavač biti Menart. Na albumu se nalazi četrnaest novih pjesama za koje je muziku i tekst radio Adnan Šaran, dok su svi članovi benda zajedničkim snagama završavali aranžmane uz budno oko producenta i frontmena grupe Sikter, Enesa Zlatara – Bureta.

Kao predgrupa sarajevskom bendu nastupiti će specijalni gosti iz Zagreba- bend Hi Fju! Mladi, autorski bend iz Zagreba modernog i moćnog zvuka, nastao 2005. godine na korjenima osnovnih muzičkih pravaca i vlastite energije koju svirkom uživo prenosi publici.
Široj javnosti predstavili singlom prvijencem Pokaži mi sunce sjajnije. Pod nazivom 100 komada sreće u Denykenovoj glazbenoj radionici finaliziran je njihov novi autorski uradak. Premijera novog singla zakazana je upravo za KSET.

Grupa Skroz je nedavno održala koncert u prepunom Domu Mladih u Sarajevu gdje su obilježili 10 godina profesionalnog bavljenja muzikom.

Opširnije na www.skroz.com

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije