"Priče za laku noć" u kinu Meeting Point

Radiosarajevo.ba
"Priče za laku noć" u kinu Meeting Point

Od 9. aprila u kinu Meeting Point počet će projekcije novog filma iz Disney produkcije - Priče za laku noć u terminu od 18:00h.

Režija: Adam Shankman; Scenarij: Matt Lopez, Tim Herlihy; Uloge: Adam Sandler, Guy Pearce, Keri Russell, Richard Griffiths, Courteney Cox, Lucy Lawless, Teresa Palmer, Russell Brand, Aisha Tyler, Jonathan Pryce

Na samom početku upoznajemo Martyja Bronsona koji vodi obiteljski motel, a u tome mu pomažu njegova djeca, Wendy i Skeeter. Iako je Marty sjajan otac te Wendy i Skeetera smatra svojim najvećim životnim uspjehom, u poslovnom svijetu nije baš snalažljiv. Upravo je zato primoran prodati svoj motel ambicioznom i lukavom poduzetniku Barryju Nottinghamu koji mu obeća da će jednog dana njegov sin Skeeter postati glavni menadžer. No prije toga mora odrasti i dokazati da je za to sposoban, ali kako Nottingham kaže: "To je sigurna stvar". Ubrzo nakon toga motel biva srušen te na njegovom mjestu niče luksuzni hotel u kojemu, nakon dugog niza godina, Skeeter (Adam Sandler) radi kao domar.

No, on i dalje sanja da će jednoga dana voditi hotel te svoju priliku vidi u najnovijem poslovnom potezu svoga šefa koji planira izgraditi potpuno nov, još luksuzniji i skuplji hotel. Ipak, posao glavnog menadžera rezerviran je za Nottinghamovog budućeg zeta, a kada Skeeter dozna za to padne u tešku depresiju. Tada ga njegova sestra Wendy (Courtney Cox) zamoli da pričuva njezino dvoje djece, Bobbi i Patricka, jer će ona biti odsutna neko vrijeme. Skeeter vrlo brzo osvoji klince svojim maštovitim i fantastičnim pričama za laku noć koje zažive nedugo nakon što su ispričane. Svaka priča za laku noć sljedeći dan pretvori se u novu avanturu, a kada Skeeter shvati o čemu se radi, pokuša okrenuti priče u svoju korist.

http://www.youtube.com/watch?v=e-6N1NZrQAQ&eurl=http%3A%2F%2Fwww.infobar.ba%2Fkategorije%2Fgo-out-calendar%2Fobala_1.php&feature=player_embedded

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije