"PosaoFest" - međunarodni sajam poslova i profesija

Radiosarajevo.ba
 "PosaoFest" - međunarodni sajam poslova i profesija

Drugi međunarodni sajam poslova i profesija PosaoFest 2009. pod sloganom Kriza pogađa - PosaoFest uzvraća udarac, bit će održan 9.
aprila u Centru Skenderija u Sarajevu.

PosaoFest je najveći sajam poslova i profesija u BiH u organizaciji portala Posao.ba i Centra Skenderija koji se već drugu godinu zaredom okupiti poslodavce iz BiH i regiona, osobe koje traže posao ili žele unaprijediti karijeru.

Cilj ove manifestacije je potaknuti pozitivne promjene te educirati osobe koje traže posao o savremenim trendovima na tržištu rada.

Prošlogodišnji PosaoFest okupio je 40 kompanija iz BiH i regije, a veliki interes za ovaj sajam pokazali su ljudi različitih profila i različitih uzrasta, od učenika iz srednjih škola, studenata, do visokoobrazovanih i stručnih kadrova.

U okviru PosaoFesta bit će dodijeljena priznanja najpoželjnijim poslodavcima u BiH, koje će izabrati korisnici portala Posao.ba.

Stručne radionice organizovane za poslodavce govorit će o tome kako unaprijediti efikasnost prodaje te kako upravljati brendom u vrijeme ekonomske krize.

Za studente iz većih bh. gradova bit će organizovan besplatan prijevoz. Polasci su planirani iz Banje Luke, Mostara i Tuzle.

fena/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije