Oldtimer Parade Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Oldtimer Parade Sarajevo

8., 9. i 10 maja 2009. godine će biti održam novi Susret oldtimera u sarajevu, na starom mjestu, Pozorišni trg - Susan Sontag.

Oldtimer club Sarajevo je osnovan 17.03. 2004. godine. U periodu od osnivanja, klub je uspio organizovati četiri međunarodna Oldtimer susreta, i svake godine okupiti oko 70 posada iz Slovenije, Hrvatske, Njemačke, Madžarske, Italije, Srbije, Crne Gore i cijele BiH. Na ovim susretima učestvovalo je i desetak interesantnih motor-kotača.

Da su manifestacije bile dobro organizovane, potvrđuju i sami učesnici telegramima zahvale s nadom da će se okupiti i narednih godina, te mnogobrojni napisi u štampi. Zapažena učešća članovi kluba su imali i na mnogim susretima u susjednim zemljama iz okruženja.

Cilj je postignut – u Sarajevu okupiti posade sa svojim ljepotanima iz Banja Luke, Mostara, Zenice, Novog Sada, Beograda, Kraljeva, Zagreba, Splita, Našica, Kopra, Ljubljane i drugih gradova iz regiona.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije