Novo u kinima

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima

Program multiplexa Cinema City od 6.januara predvodi akcioni triler Turist, Floriana Henckela Von Donnersmarcka. U filmu glume Angelina Jolie, Johnny Depp, Paul Bettanny i Timothy Dalton.

Glavni lik filma je Frank, američki turist slomljenog srca koji na putovanju vozom za Veneciju upoznaje misterioznu ljepoticu Elise. Ona ga očarava ali i dovodi u smrtnu opasnost zato što nije ono za šta se predstavlja. Ispočetka izbezumljen činjenicom da svi žele njegovu glavu, Frank ubrzo počinje uživati u akciji i zaljubljuje se u nevjerovatnu ženu...

 

 

Na repertoar stiže i Disneyev animirani film Vrlo zapetljana priča (Tangled), Byrona Howarda i Nathana Grenoa.

Priča počinje kad se najtraženiji i najšarmantniji bandit Kraljevstva Flin Fakin sakrije u misterioznom tornju, otima ga Zlatokosa, prelijepa i vatrena tinejdžerka sa 20 metara čarobne, zlatne kose. Čudesna djevojka, koja traži način da pobjegne iz tornja u kojem je godinama zarobljena, pravi dogovor sa zgodnim lopovom i neobični duo kreće na putovanje prepuno avantura, skupa sa super-cop konjem, zaštitnički nastrojenim kameleonom i grubom bandom barskih siledžija.

Film je sinhronizovan na naš jezik, a glasove posuđuju Mirela Videk, Franka Batelić, Zoran Pribičević i Domagoj Pavin. Vrlo zapetljana priča prikazivat će se u 3D-u i na 35 mm filmskoj kopiji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije