Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)


Program multiplexa Cinema City od 7.oktobra romantična komedija Jedi moli voli (Eat Pray Love). Riječ je o visokoprofilnoj filmskoj ekranizaciji literarnog blockbustera američke novinarke i kolumnistice Elizabeth Gilbert koja je svoje životne avanture nakon razvoda pretvorila u knjigu prevedenu na gotovo 30 jezika te prodatu u više od 20 miliona primjeraka širom svijeta.

Filmsku verziju potpisuje Ryan Murphy, dok u naslovnim ulogama gledamo Juliu Roberts, Javiera Bardema, Violu Davis i Jamesa Franca.

U filmu Roberts igra Liz Gilbert, uspješnu ženu koja nakon razvoda i na raskrižju rizikuje sve kako bi promjenila svoj život, krećući na putovanje oko svijeta u potrazi za samootkrovenjem. Na putovanjima ona otrkiva prave životne strasti jela u Italiji, molitve u Indiji te neočekivane ljubavi na Baliju....

U saradnji sa novootvorenom knjižarom VBZ u ulici Branilaca Grada Cinema City je pripremio i iznenađenje za svakog 50-tog gledatelja filma koji će na poklon dobiti istoimenu bestseller knjigu, a nagradna igra traje do isteka zaliha.

http://www.youtube.com/watch?v=mjay5vgIwt4




Za ljubitelje horora stiže film Luđaci (The Crazies) Brecka Eisnera, sa Radhom Mitchell i Timothy Olyphantom u glavnim ulogama.

Radnja filma kreće nakon što nepoznati toksin iznenada počinje pretvarati mirne stanovnike malog gradića Ogden Marsh u državi Iowa u izuzetno nasilne psihopate. Lokalni šerif David Dutton pokušava savladati situaciju u kojoj se iznenada našao dok njegova supruga i još dvoje nezaraženih stanovnika kreću u borbu za opstanak protiv pomahnitalih susjeda...

http://www.youtube.com/watch?v=lEMZwQulT1Q




Na repertoaru će se naći i komedija Brak je mrak 2 (Why Did I Get Married too?). Riječ je o nastavku komedije o bračnim odnosima, u režiji Tylera Perrya, iz 2007.godine. U filmu glume Janet Jackson, Tyler Perry, Tasha Smith, Sharon Leal, Richard T.Jones i Michael Jai White.

Film donosi nove avanture četiri bliska para koji željno vraćaju svoje veze za vrijeme zajedničkog odmora na Bahamima. Ali splet neželjenih okolnosti doprinosi da njihove ljubavi ponovo dođu u pitanje pa svaki par mora izabrati između stida i oprosta, sumnje i vjere sa posljedicama koje zauvijek mogu promjeniti njihove živote...

http://www.youtube.com/watch?v=mjOvKK9HxbM&feature=fvst

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije