Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)


Od 9.septembra na repertoar multiplexa Cinema City stiže animirani film Grozan ja (Despicable me) Pierrea Coffina i Chrisa Renaulda. Glasove glavnim karakterima posuđuju Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand i Julie Andrews.

Grua je jedan od najvećih super zlikovaca na planeti koji će najveći izazov u životu dobiti kada u njega ušeta troje djece. Gru uživa u svemu što je pakosno i pokvareno sve do dana dok se ne susretne s nevjerovatnom voljom tri devojčice koje su siročići i koje u njemu vide nešto što niko drugi nikad nije vidio – potencijalnog oca.

http://www.youtube.com/watch?v=c_rUbqbhUEQ




Za ljubitelje čiste akcije dolazi A-Team (The A-Team), filmska ekranizacija planetarno popularne TV serije iz 80-tih godina prošlog stoljeća. Film je režirao Joe Carnahan, a u njemu glume Liam Neeson, Bradley Cooper, Quinton "Rampage" Jackson i Jessica Biel.

Film govori o četiri veterana Specijalnih snaga za Vijetnamskog rata koji su bili poznatiji kao A Tim, a nepravedno su optuženi za pljačku banke u Hanoju i poslani u zatvor. Za vrijeme transporta tim bježi i skriva se u Los Angelesu. Njihov zadatak je da pronađu drugi tim američkih marinaca koji im je podmetnuo zločin u Vijetnamu a usput rješavaju druge zločine...

http://www.youtube.com/watch?v=hJsh6yj4REQ

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije