Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)


Zamjena
(The Switch) film koji otvara Mjesec romantičnih komedija u multiplexu Cinema City, a ujedno i predvodi program prikazivanja od 2.septembra. Riječ je o rediteljskom ostvarenju mladog rediteljskog dvojca Josha Gordona i Willa Specka u kojem se u naslovnoj ulozi nalazi Jennifer Aniston. Pored nje, u filmu glume i Jason Bateman, Jeff Goldblum i Juliette Lewis.

Aniston u filmu igra neudatu 40-godišnju ženu koja se okreće specijalnim metodama umjetne oplodnje kako bi ostala trudna. Sedam godina kasnije, ona se sastaje sa najboljim prijateljem koji je cijelo vrijeme živio sa velikom tajnom: on je zamjenio njen odabrani uzorak sperme sa vlastitim i to dovodi do gomile nesporazuma...

http://www.youtube.com/watch?v=EEYqgyXyk9A




Na repertoar stiže i Karate Kid. Moderni remake klasika iz 1984.godine djelo je holandskog reditelja Haralda Zwarta, a u filmu glume Jaden Smith, Jackie Chan, Taraji P.Henson i Wenwen Han.

Jaden Smith glumi Drea Parkera, 12-godišnjeg dječaka iz Detroita koji se seli u Kinu radi posla njegove majke Sherry. On se zaljubljuje u egzotičnu zemlju i djevojčicu Mei Ling ali nakon što ga pretuče razredni siledžija Cheng Dre kreće na časove drevne vještine Kung Fu kod domara Hana. Sa svojim novostečenim znanjem Dre se mora sukobiti sa Chenom i povratiti poštovanje u borbi na Kung Fu turniru...

http://www.youtube.com/watch?v=qpHEBZSrFws


radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije