Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)


Program prikazivanja multiplexa Cinema City od 26. avgusta predvodi komedija Starci (Grown Ups) Dennisa Dugana, sa Adamom Sandlerom u glavnoj ulozi. Pored Sandlera, u priči koja govori o pet prijatelja iz djetinjstva koji se nakon 30 godina ponovo okupljaju i po prvi puta međusobno upoznaju svoje porodice uz bure smijeha i zabave, gledamo Roba Schneidera, Chrisa Rocka, Kevina Jamesa, Davida Spadea, Salma Hayek i Maria Bello.

http://www.youtube.com/watch?v=OZB44Ea1A0k




Za ljubitelje SF-a stiže film Predatori, nastavak serijala nastalog 1987. sa remek djelom Johna McTiernana i Arnolda Schwarzeneggera. Ovaj put, rediteljsku palicu preuzeo je Nimrod Antal, a u filmu glume Adrien Brody, Lawrence Fishburne, Topher Grace i Alice Braga.

Adrien Brody u filmu se pojavljuje u ulozi Royca, plaćenika koji predvodi grupu elitnih ratnika dovedenih na planet vanzemaljaca kako bi postali plijen. Svi su hladnokrvni ubice – plaćenici, yakuze, osuđenici, članovi vodova smrti – ljudski lovci na glave koje sada sistematski progoni i eliminira nova vrsta predatora.

http://www.youtube.com/watch?v=9u8vZwvP57Y




Za najmlađe gledatelje i njihove roditelje stiže porodična avantura O mačkama i psima: Osveta Kitty Galore. Nastavak porodičnog hita o avanturama psećih i mačijih špijuna iz 2001.godine režirao je Bred Peyton, a glasove glavnim karakterima posuđuju James Marsden, Christina Applegate te Nick Nolte i Bette Midler.

U filmu Kitty Galore, bivša agentica mačje špijunske organizacije Meows, smišlja dijabolični plan ne samo da porazi pseću vrstu, već da zavlada cijelim svijetom. Suočeni sa do sada neviđenom prijetnjom, psi i mačke bit će primorani udružiti snage po prvi put u istoriji kako bi spasili sebe i svoje vlasnike...

http://www.youtube.com/watch?v=AkeN2o0QRSE

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije