Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)


Program prikazivanja multiplexa Cinema City od 19.avgusta predvodi akcioni triler Salt Phillipa Noycea, u kojem glume Angelina Jolie, Leiv Schreiber i Chiwetel Eijofor.

Glavni lik filma je Evelyn Salt, agentica CIA-e čija će odanost bit će stavljena na ispit kad je prebjegli agent optuži da je ruski špijun. Njeni napori da dokaže svoju nevinost još više produbljuju sumnju u njene motive. Potjera polako otkriva tajnu njenog identiteta, ali u zraku ostaje visiti odgovor na pitanje: “Ko je zapravo Salt?”

http://www.youtube.com/watch?v=QZ40WlshNwU




Za mlađe generacije gledatelja stiže avanturistički spektakl Posljednji vladar vjetrova (The Last Airbender). Film, nastao prema kultnom japanskom manga stripu, djelo je M.Night Shyamalana, a u glavnim ulogama nalaze se Noh Ringer i Dev Patel.

Film govori o četiri nacije: Vazduhu. Vodi, Zemlji i Vatri koje je povezivala sudbina, prije nego što je narod Vatre pokrenuo brutalan rat protiv ostalih. Dječak Ang otkriva da je jedini Avatar koji ima moć da manipuliše sa sva četiri elementa pa se udružuje sa Katarom i njenim bratom Sokom, vladarom Vode, kako bi vratili mir u njihov ratom uništeni svijet.

http://www.youtube.com/watch?v=-egQ79OrYCs

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije