Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)


Program multiplexa Cinema City od 12.avgusta predvodi akcioni film Plaćenici (The Exependables) Sylverstera Stallonea. Stallone je okupio do sada na jednom projektu neviđenu ekipu svih najvećih akcionih junaka američke filmske industrije u posljednjih 30 godina: Jasona Stathama, Dolpha Lundgrena, Jet Lija, Randyja Couturea, Randyja Crewsa, Austina i Erica Robertsa, Brucea Willisa, Arnolda Scwarzeneggera te Mickeya Rourkea.

Film govori o grupi plaćenika unajmljenih da se ubace u južnoameričku zemlju i zbace surovog diktatora. Nakon što misija krene, oni spoznaju da su upali u opasnu mrežu prevare i izdaje. Akcija je ugrožena a nevini životi u opasnosti, dok se plaćenici suočavaju sa još većim izazovom koji prijeti da uništi njihovu ekipu…

http://www.youtube.com/watch?v=C6RU5y2fU6s





Za mlađe generacije gledatelja odraslih na modernoj muzici i plesu stiže Step Up 3. Prava ekstravaganza modernih plesova i soundtrack na kojem se pojavljuje niz aktulelnih muzičkih zvijezda među koji su Sean Paul i Estelle u naslovnim ulogama predstavlja nadolazeće zvijezde Ricka Malambria i Sharni Vinson a autorsko je djelo Johna Chua.

Priča se vrti oko dobro uvezane grupe uličnih plesača iz New Yorka koju predvode Luke i Natalie. Grupa se udružuje sa Mooseom, brucošem poznate baletne akademije iz Velike Jabuke u okršaju protiv najboljih hip hop plesača na svijetu na velikom takmičenju koje će zauvijek promjeniti njihove živote…

http://www.youtube.com/watch?v=WQeaAg62_xY



radiosarajevo.ba


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije