Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)


Od 6.avgusta repertoar multiplexa Cinema City predvodi akciona komedija Noć i Dan (Knight & Day) Jamesa Mangolda, a u kojem glume Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard i Viola Davis.

U filmu Cruise igra super tajnog agenta Roya Millera koji preokreće naoko običan život June Haven naglavačke… i obratno. Iznimno sposobnog tajnog agenta savladat će ljubav, a obična žena shvatit će da je sposobna učiniti najnevjerovatnije stvari.

http://www.youtube.com/watch?v=iruCEXhYjPs&feature=related






Na repertoar stiže i avanturistički spektakl Čarobnjakov učenik Jona Turteltauba, u kojem glume Nicolas Cage, Jay Baruchel, Monica Belucci i Alfred Molina.

Cage je ovaj put u ulozi Balthazara Blakea, čarobnjaka na savremenom Manhattanu koji pokušava odbraniti grad od svog vječnog neprijatelja Maxima Horvatha. No, za tako velik pothvat potrebna mu je pomoć, stoga regrutira Davea Stutlera, na prvi pogled sasvim prosječnog mladića. Dave će morati skupiti svu svoju hrabrost kako bi preživio obuku, spasio grad i osvojio djevojku dok postaje čarobnjakov učenik.

http://www.youtube.com/watch?v=9VZllR44gdA



radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije