Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)
Pisma Juliji

Filmsku sedmicu od 15. jula predvodi regionalna premijera romanse Pisma Juliji (Letters to Juliet) Garyja Winicka, u kojoj glume Amanda Seyfried, Gael Garcia Bernal, Vanessa Redgrave i Franco Nero.

Priča se vrti oko mlade Amerikanke na odmoru u Italiji koja slučajno pronalazi neodgovoreno Pismo Juliji, jedno od hiljada sličnih ostavljenih u dvorištu ljubavnika u Veroni, a na koje obično odgovara "Julijin sekretarijat". Sophie oduševljena pričom kreće u potragu za ljubavnicima koji su navedeni u pismu...

http://www.youtube.com/watch?v=yP2V4mt4XWQ



Šumska družina

Na repertoar stiže i porodična komedija Šumska družina (Furry Vengeance) Rogera Cumblea, u kojem glume Brendan Fraser, Brooke Shiels, Matt Prokop i Ricky Garcia.

Radnja je smještena u divljine Oregona gdje agent nekretnina Dan sa svojom porodicom pokušava razviti novi način življenja i naselja na primjeru vlastite porodice. Ali ubrzo se suočava na neobičnog grupom protestanata, životinjama iz okolne šume koje ne žele uznemiravanje od strane ljudi u vlastitoj nastambi...

http://www.youtube.com/watch?v=-CimpBqZoiQ

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije