Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)
Plakat crtića Priča o igračkama 3

Program multiplexa Cinema City od 24.juna predvodi animirani hit Priča o igračkama 3. Radi se o novom nastavku serijala nastalog iz ruku čarobnjaka Johna Lassetera iz 1995.godine koji je ovaj put obavljao producentske i scenarističke dužnosti dok se rediteljske palice prihvatio Lee Unrich. Film je sinhroniziran na hrvatski jezik, a glasove daju: Krešimir Mikić, Ranko Zidarić, Pjer Meničanin i Ljubomir Kerekeš.

Woody i Buzz su se pomirili s činjenicom da će njihov vlasnik Andy jednog dana odrasti, no ostalo je pitanje šta će biti kad taj dan zaista dođe? Andy se priprema za odlazak na fakultet ostavljajući svoje vjerne igračke u brizi zbog nesigurne budućnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=v_FfHA5whXc




Na reperotaru će se naći i romantična akciona komedija Ubojice. U novom rediteljskom ostvarenju Roberta Luketica, veliki ekran dijele Ashton Kutcher i Katherine Heigl te Tom Selleck i Catherine O'Hara.

Film se vrti oko Spencera Aimesa, ultra tajnog vladinog ubice koji mjenja međunarodne intrigue za porodičnu sreću kada upozna Jen Kornfeldt, prelijepu i simpatičnu programerku. Oni uživaju o savršenom bračnom životu sve do jutra iza njegovog 30-og rođendana kada na najgori način saznaju da je on meta grupe svojih kolega ubica…

http://www.youtube.com/watch?v=ND69q158IZI



radiosarajevo.ba


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije