Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)


Program multiplexa Cinema City od 17.juna predvodi plesni spektakl Streetdance. Radi se o popularnom mjuziklu mladog britanskog autorskog dvojca Maxa Giwe i Danie Pasquini. U naslovnim ulogama filma nalaze se Rachel McGowall, Nichola Burley, Charlote Rampling i Chris Wilson.

Priča prati plesačicu Carly, zaljubljenu u karizmatičnog dečka Jaya, a njihova plesna skupina upravo je ušla u finale Street Dance prvenstva Velike Britanije. No sve se mijenja kada Jay napusti Carly i plesnu skupinu, te pritom slomi njeno srce, a snove street dance plesača dovede u opasnost. U toj teškoj situaciji Carly plesnoj skupini – a i sebi – pokušava dokazati da ih može odvesti do pobjede...

http://www.youtube.com/watch?v=YnG1g_8I_UI




Na programu će se naći i akcioni triler 22 metka. U novom autorskom uradku francuskog glumca i reditelja Richarda Berrya u naslovnoj ulozi gledamo Jeana Renoa.

U filmu Reno igra Charly Matteia, odmetnika koji je ostavio kriminalnu prošlost . Prošle su tri godine ugodnog života koje je posvetio svojoj supruzi i djeci, ali jednog zimskog jutra nepoznati počinitelji napadaju ga u podzemnom parkingu u staroj luci Marseja i ostavljaju ga polumrtvog sa 22 metka u tijelu. Protivno svim očekivanjima Charly ostaje živ i ubrzo kreće u osvetu protiv svojih krvnika…

http://www.youtube.com/watch?v=VyWGtHI1tRQ



radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije