Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)


Novi filmovi naći će se na repertoara multiplexa Cinema City od 20. maja. Program predvodi romantična komedija Prestupna godina (Leap Year). Režiju potpisuje mladi američki autor Anand Tucker, dok glumačku ekipu čine Amy Adams, Matthew Goode i John Lithgow.

Prestupna godina je film o ženi koja je odlučna u svojoj zamisli da se uda za savršenog momka... uprkos tome šta joj sudbina sprema. Avioni, vrijeme i sudbina će se postarati za to da Ana ostane zarobljena na suprotnoj strani Irske gdje će morati da traži pomoć od zgodnog i samouverenog Deklana da je prebaci na drugu stranu države. Dok se Ana i Deklan budu prepucavali na putu preko Smaragdnog ostrva, otkrit će da ih put do ljubavi može odvesti na potpuno neočekivana mjesta.

http://www.youtube.com/watch?v=xTqvF5nFHVg





Na repertoar stiže i jedan od očekivanih regionalnih kino-hitova - komedija Pjetlov doručak, Marka Naberšnika. U filmu glume Vlado Novak, Pia Zemljič, Severina i Davor Janjić, dok muziku potpisuje Saša Lošić.

Glavni lik priče je Đuro, mladić koji dolazi da radi kod automehaničara Gajaš u slovenačkoj provinciji. Gajaš je jugonostalgičar, voli Sarajevo i sanja da se sretne sa Severinom. Đuro opet upada u stranu ljubavnu aferu sa suprugom vlasnika lokalnog noćnog kluba koji treba da organizira Severin koncert. To je prilika za Gajaša da mu se ispuni životni san da se sretne sa Severinom....

http://www.youtube.com/watch?v=mbK9x1B05x4

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije