Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)
Plakat filma Sudar Titana

Program multiplexa Cinema City od 22. aprila otvara avanturistički spektakl Sudar Titana (Clash of the Titans), Louisa Leterriera. Riječ je o remakeu filma iz 1981. godine. U ulozi Perseusa, rođenog kao Boga ali odgojenog kao čovjeka pojavljuje se Sam Worthington. Perseus je nemoćan da spasi svoju obitelj od Hada, osvetoljubivog Boga podzemlja. Nemajući više šta izgubiti, Perseus se prijavljuje da predvodi opasnu misiju koja će poraziti Hada prije no što on preuzme vlast od Zeusa i pusti pakao na zemlju. Boreći se protiv opakih demona i nepokolebljivih zvijeri, jedini način na koji može preživjeti je da prihvati svoju moć Boga i suprotstavi se vlastitoj sudbini. Pored Worthingtona, u glavnim ulogama se pojavljuju i Liam Neeson, i Ralph Fieness.

http://www.youtube.com/watch?v=q6CJenNMsb4





Slijedeći naslov na repertoaru je akciona komedija Špijun iz susjedstva (Spy Next Door), Brian Levanta. Jackie Chan glumi tajnog superšpijuna CIA-e, Boba Hoa, koji odlučuje odustati od svoje karijere u špijunaži i skrasiti se sa svojom susjedom i djevojkom Gillian (Amber Valletta). Bob Hoa (Jakie Chan) ima dva velika zadatka: mora poraziti opasnog teroristu i pridobiti povjerenje troje klinaca. Kada Gillian ode iz grada, Bob se sam ponudi pričuvati njezinu djecu kako bi se s njima sprijateljio. No, kada jedno od njih greškom sa računara skine strogo čuvanu formulu, ruski terorist i Bobov najveći neprijatelj kreće u napad primoravši Boba da u najizazovnijoj misiji svoje karijere žonglira između uloga špijuna i potencijalnog očuha.

http://www.youtube.com/watch?v=X9CTx4hsa9c

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije