Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)


Program od 8. aprila predvodi romantična komedija Lovac na glave (The Bounty Hunter) Andya Tennanta, u kojoj glume Gerald Butler i Jennifer Aniston

Butler igra Mila Boyda, bivšeg policajca sa čipom na ramenu, koji sada zarađuje loveći one koji izbjegavaju platiti kauciju. Kada njegova bivša žena Nicole izbjegne platiti kauciju zbog prometnog prekršaja, Milo dobije zadatak o kojem je mogao samo sanjati: privesti svoju bivšu.

http://www.youtube.com/watch?v=tBvRuPGMSgM





Cinema City predstavlja i novi film Danisa Tanovića, ratni triler Trijaža(Triage). U filmu glume Colin Farrell, Christopher Lee i Branko Đurić Đuro.

Farrell u filmu igra iskusnog fotografa Marka koji radi u ratom zahvaćenom Kurdistanu. On je veoma ambiciozan i želi da napraviti prave fotografije, ali teško povrijeđen, završava u lokalnoj bolnici u Harirskim pećinama gdje je prethodno bio svjedok kako doktor Talzani izigrava Boga, a kojem je sada njegov život na raspolaganju...

http://www.youtube.com/watch?v=bN-PQLWeN1g





Na repertoaru će se naći i biografska drama Invictus, Clinta Eastwooda, sa Morganom Freemanom i Mattom Damonom u glavnim ulogama.

Invictus pripovijeda nadahnjujuću istinitu priču o tome kako se Nelson Mandela udružio s kapetanom južnoafričke ragbi momčadi, Francoisom Pienaarom, kako bi ujedinio svoju zemlju. Uvjeren da uz pomoć univerzalnog jezika - sporta može ujediniti svoj narod, Mandela okuplja južnoafričku ragbi momčad koja se natječe na Svjetskom prvenstvu 1995.

http://www.youtube.com/watch?v=E9Ovkye6lac



U okviru Revije Walt Disney klasika, 10. i 11. aprila prikatat će se animirani filmovi Wall-E i Grom. Filmovi su sinhronizovani na naš jezik.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije