Novo u kinima (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Novo u kinima (VIDEO)


Program od 1. aprila predvodi romantična drama Hvala ti za ljubav (Remember me), film Allana Coultera sa Robertom Pattisonom, Emilie DeRavin, Piercea Brosnana i Chrisa Coopera.

Robert Pattison u romantičnoj drami radnjom smještenoj u New York u ljeto 2001.godine igra Tylera, mladog buntovnika koji iznenadnim obrtom sudbine upoznaje mladu i vrlo zanimljivu djevojku Ally. Njen duh pomaže mu da zacijeli nakon porodične tragedije ali okolnosti koje su ih spojile uskoro će zaprijetiti da ih rastave zauvijek...

http://www.youtube.com/watch?v=uWQV6-QgGjI





Za ljubitelje komedije dolazi urnebesni film Muškarci koji bulje u koze(The Men who stare at Goats), film Granta Heslowa u kojem glume George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Brigdes i Kevin Spacey.

U filmu naslonjenom na događaje iz stvarnog života koji su gotovo nevjerojatni, reporter Bob Wilton otkriva tajno krilo američke vojske prateći zagontenog operatera Specijalnih postrojbi na zapanjujućem zadatku. Reporter u potrazi za velikom pričom susreće Lyna Cassadyja, čovjeka iz sjene, koji tvrdi da sudjeluje u eksperimentalnoj američkoj vojnoj jedinici i tu kreće njihovo nevjerovatno putovanje.

http://www.youtube.com/watch?v=GC2TzspJn5A





Iz regionalne produkcije dolazi hrvatska romantična komedija Vjerujem u Anđele koja je prošle godine na filmskom Festivalu u Puli osvojila nagradu publike. U rediteljskom ostvarenju Niške Sviličića u naslovnim ulogama glume Dolores Lambaša i Vedran Milkota.

Glavni lik romanitčne komedije sa ukusom mora i sunca je Poštar Šime, jedan od omiljenijih ljudi u malom mjestu, na otoku nasred mora. Jednog dana u mjesto se doseli zgodna žena po imenu Dea i svi muškarci u mjestu započinju sa klasičnim mediteranskim hofiranjem jer ona izgleda vrlo atraktivno i poželjno ali Šime jedini ima nekog uspjeha kog nje. S vremenom se mjesto okreće protiv njega ali to Šimu ne brine previše jer što je duže sa Deom sve više mu se sviđa…

http://www.youtube.com/watch?v=eSQk2uQUnQg




1.aprila Cinema City predstavlja i novu Skrivenu pretpremijeru. U dvorani 1 u terminu od 22:00h sve zainteresovane očekuje projekcija filma iznenađenja do sada neprikazanog na repertoaru BH kino dvorana.

Cinema City i ovog vikenda nastavlja sa promotivnom akcijom Revija Walt Disney klasika. U subotu i nedjelju 3. i 4. aprila klinci i njihovi roditelji mogu uživati u projekcijama sjajnih klasika studija Walt Disney Juhu-Hu i Obitelj Robinson. Svi filmovi su sinhronizovani na naš jezik pa ih mogu pratiti i najmlađi gledatelji.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije