"Neka ostane među nama" u kinu Meeting Point

Radiosarajevo.ba
"Neka ostane među nama" u kinu Meeting Point
Scena iz filma Neka ostane među nama

Film Rajka Grlića, urađen po scenariju samog reditelja Grlića i književnika Ante Tomića označen je kao kontraverzan i najavljen je krilaticom: "Pogledajte prije nego prevarite voljenu osobu". Sarajevska publika može pogledati film u kinu Meeting Point u terminu od 21 sat

Neka ostane među nama je zločesta, indiskretna zagrebačka priča o virovima erotske strasti ispod mirne, trome površine građanske svakidašnjice i običaja. O nečemu što se događa u boljim porodicama i uglavnom pristojno prešućuje, ali nije ništa manje bolno.

Upoznajemo dva brata, njihove supruge, ljubavnice i djecu koja pouzdano ne znaju ko im je otac. Sve se ovdje izmiješalo u dvostrukim životima, paralelnim vezama, u gorkoj i slatkoj priči o neumornom traganju za ljubavlju i srećom, o požudi koja nikada zapravo ne gasne i užasnim posljedicama koje možete izazvati ako se, makar i slučajno, nađete u tuđem krevetu.

Glavne uloge u filmu Neka ostane među nama tumače Miki Manojlović, Bojan Navojec, Daria Lorenci, Ksenija Marinković i Nataša Dorčić.

http://www.youtube.com/watch?v=E6mgj4j0iK0&feature=player_embedded


radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije