Ne propustite: Dramska predstava "Leptir" na Velikoj sceni NPS

0
Radiosarajevo.ba
Ne propustite: Dramska predstava "Leptir" na Velikoj sceni NPS
Foto: NPS / Dramska predstava 'Leptir'

Dramska predstava "Leptir" bit će izvedena na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Sarajevo u četvrtak, 28. januara, s početkom u 19.30 sati.

Riječ je o predstavi u režiji Emira. Z. Kapetanovića, a prema tekstu Aleksandra Radunovića.

"Problem ovih ljudi se desio jer su predugo bili u tišini. Kada su progovorili, progovorili su jezikom kojim se nisu međusobno mogli da razumiju. Danas porodica, kao institucija, doživljava krizu. Porodica je ugrožena i devastirana. Ova predstava će biti upozorenje svima da postanu svjesni šta se može desiti ako podrodica ne komunicira. Ovo je primjer i pokazatelj gdje destrukcija može odvesti porodicu. Ukoliko je na prvom mjestu bilo koja stvar (krijera, novac, rivalstvo…), a ne porodica, već je propast tu", rekao je redatelj Emir Zumbul Kapetanović.

U predstavi igraju Sanela Pepeljak, Aleksandar Seksan i Ermin Sijamija.

Kako je saopćeno iz Narodnog pozorišta Sarajevo, rezervacije ulaznica možete izvršiti online: www.nps.ba, putem e-maila: boxoffice.nps@gmail.com, te telefonskim putem na broj 033/221-682.

Radno vrijeme blagajne svakim radnim danom od 9 do 15 sati, a na dan izvođenja predstave u dva termina, i to od 9 do 11.30 sati i od 15.30 do 19.30 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije