Nakon rasprodanog Doma Sportova, Let 3 stižu u Slogu

Radiosarajevo.ba
Nakon rasprodanog Doma Sportova, Let 3 stižu u Slogu

Rasprodali su Dom Sportova u Zagrebu, oznojili Kino Šišku u Ljubljani, a sa  svojim "Il grande spettacolo fur eine grosse erektion" dolaze i u Sarajevo i Mostar povodom "Antivalentinova", svojevrsnom promotivnom turnejom novog CD-a.

Zovu ih i "najvećim provokatorima na sceni", uvijek su društveno angažovani, a kad ne objavljuju pjesme, tu su druge aktivnosti kojima Let 3 drma javnost u Hrvatskoj i šire. Tome svjedoči i naziv njihovog dugo očekivanog novog albuma "Angela Merkel sere", kojim izražavaju svoj stav spram modernog kapitalizma i vraćaju se svojim punk-rock korjenima.

Let 3 možete gledati večeras na sceni sarajevskog  kluba Cinemas Sloga u 21:30. Kako bi finansijski olakšali svojim obožavateljima da dođu na koncert, bend je odlučio omogućiti ulazak na koncert parovima za 15 KM, bilo da se radi o dvije žene, dva muškarca ili čak o mješovitom paru muško-žensko (prvih 300 karata). Cijena pojedinačne karte u pretprodaji je 10 KM, a na dan koncerta 12 KM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije