Maloljetnici neće moći na koncert Davida Guete bez pratnje odraslih osoba

Radiosarajevo.ba
Maloljetnici neće moći na koncert Davida Guete bez pratnje odraslih osoba


Kako najavljuje organizator koncerta Davida Guette u Sarajevu koji će se desiti u subotu 18.12.2010 u dvorani Zetra, uskoro će se u prodaju pustiti prvi kontigent ulaznica za ovaj događaj.

Prvih hiljadu ulaznica koje će biti puštene u prodaju u petak 5.11.2010. od 11,00  moći će se kupiti po sniženoj cijeni od 35 KM.  Nakon ovoga, karte će se u pretprodaji moći kupiti po cijeni od 45 KM, dok će na dan koncerta njihova cijena iznositi 60 KM.
 
Mjesta na kojima se od petka mogu kupiti ulaznice su:
Sarajevo – Cafe Opera, Branilaca grada bb
Banja Luka – Hard Rock Cafe
Tuzla – Agencija Putnik, Đorđa Mihajlovića bb
Zenica – Jazz Bar&Caffe Galerija
Mostar – Fortuna Trade Tours, Poslovnica I, Rade Bitange 34
Mostar – Fortuna Trade Tours, Poslovnica II, Stari Grad

S obzirom da je David Guetta posebno zanimljiv tinejdžerima, raspitali smo se o proceduri prisustvovanja koncertu za maloljetne osobe. Zakon u Kantonu Sarajevo nalaže da maloljetnici nakon 23,00 ne smiju boraviti izvan domova bez pratnje punoljetnih, pa će se ova odredba primjenjivati i na koncerta. Drugim riječima, svi maloljetnici morat će na koncert doći u pratnji punoljetne osobe, potvrđeno je za radiosarajevo.ba iz agencije Communis koja u ime organizatora Music Managementa obavlja PR djelatnosti za ovaj koncert.   

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije