Let 3 vam predstavlja Antivalentinovo

Radiosarajevo.ba
Let 3 vam predstavlja Antivalentinovo

Svaki koncert ovog riječkog benda je poseban muzičko-scenski događaj, a ni ovaj također neće biti izuzetak. Let 3 za sarajevsku i mostarsku publiku sprema Antivalentinovo! Za sada ne žele otkriti detalje, osim datuma samih događaja: u Sarajevu će koncert biti u petak 19. februara u Cinemas klubu Sloga, a u Mostaru dan kasnije u OKC Abrašević.

Kako bi finansijski olakšali svojim obožavateljima da dođu na koncert, bend je odlučio omogućiti ulazak na koncert parovima za 15 KM, bilo da se radi o dvije žene, dva muškarca ili čak o mješovitom paru muško-žensko (prvih 300 karata). Cijena pojedinačne karte u pretprodaji je 10 KM, a na dan koncerta 12 KM.

Na koncertu će predstaviti i nove pjesme s dugo očekivanog novog albuma.

Let 3 je punk-rock bend iz Rijeke. Postoje još od 1987. godine, a iza sebe imaju niz uspješnih albuma i pjesama. Poznati su po svojim scenskim nastupima, kao i po nesvakidašnjim tekstovima. Da je njihov rad cijenjen pokazuju i dodijeljene glazbene nagrade u različitim kategorijama.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije