Legendarni Bruce Dickinson - ekskluzivno za Radio Sarajevo (FOTO)

Radiosarajevo.ba
Legendarni Bruce Dickinson - ekskluzivno za Radio Sarajevo (FOTO)

Pjevač grupe Iron Maiden, karizmatični Bruce Dickinson, završio je svoju posjetu glavnom gradu Bosne i Hercegovine, u koji je došao radi snimanja dokumentarnog filma. 

Kao što smo najavili sinoć, Bruce Dickinson je tom prilikom posjetio redakciju Radija Sarajevo i portala Radiosarajevo.ba. 

Britanska zvijezda dala je našim novinarima Emiru Saračeviću i Džemalu Bijediću opširni intervju koji će se emitirati u utorak 15. decembra u 21.00 u kultnoj heavy metal emisiji The Aebyss

Skraćeno izdanje intervjua slušajte na Radiju Sarajevo u 10.50 minuta. 

Ukoliko nas ne možete čuti putem frekvencije 90,2, tu je naš web streaming

U našoj fotogaleriji pogledajte i neke od fotografija koje su snimljene za vrijeme boravka britanske zvijezde na Radiju Sarajevo

Bruce Dickinson u Sarajevo je stigao ponovo, nakon dvadeset i jednu godinu. Podsjetimo, u gradu je boravio tokom opsade, kada je sa svojim bendom nastupio u dvorani BKC-a. Ovaj put, razlog njegove posjete je snimanje dokumentarca inspiriranog ratnom posjetom Sarajevu.   

Intervju koji je snimljen u našem studiju svoje mjesto naći će i u najavljenom filmu.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije