Kriterion: "Y tu mama tambien" (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Kriterion: "Y tu mama tambien" (VIDEO)
Scena iz filma Y tu mama tambien

Kriterion u saradnji sa Balkan Cafeom sarajevskoj pulici predstavlja program Tuesday film club, u okviru kojeg će biti prikazana četiri filma. Četvrti među njima je film Y tu mama tambien Alfonsa Cuaróna, a prikazat će se 13. aprila u 21:00h, u Balkan Cafeu.

Scenario potpisuju Alfonso Cuarón i Carlos Cuarón, a u filmu glume: Ana López Mercado, Diego Luna, Gael García Bernal, Nathan Grinberg, Verónica Langer, María Aura, Giselle Audirac, Arturo Ríos, Andrés Almeida, Diana Bracho, Emilio Echevarría, Marta Aura, Maribel Verdú, Juan Carlos Remolina i Liboria Rodríguez.

Nakon što Tenocha i Julia ostavljaju djevojke tokom ljeta oni upoznaju Luisu na njenom vjenčanju. Pokušavajući da je impresioniraju, kažu Luisi da odlaze na putovanje na prelijepu, tajnu plažu Boca del Cielo. Zaintrigirana njihovom pričom i očajnički tražeči izlaz, Luisa im se želi pridružiti. Uskoro njih troje polaze na put za Mexico City. Usput prolaze kroz zavođenje, svađu i sukob sa surovom realnošću siromaštva.

Po završetku filma, u 23:00h, bit će priređen after party na kojem će se za odličnu zabavu i nastavak muzičke magije pobrinuti Mr. Mehkano & Repetitor VJz.

http://www.youtube.com/watch?v=3Qg6n7V3kO4



radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije