Jurica Pađen i Aerodrom u Mostaru, Sarajevu i Tuzli

Radiosarajevo.ba
Jurica Pađen i Aerodrom u Mostaru, Sarajevu i Tuzli

Jurica Pađen i Aerodrom krajem ovog mjeseca će nastupiti u tri BH grada, i podsjetiti fanove na brojne stare i nove hitove. U današnjoj postavi sviraju sve najveće pjesme Aerodroma i bendova u kojima je Pađen svirao tokom svoje bogate karijere i ostavio neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni. „Stavi pravu stvar“, „Fratello“, „24 sata“, „Digni me visoko“, „Obična ljubavna pjesma“, „Što si u kavu stavila“, „Otkazani let“, „Usne vrele višnje“, „A šta da radim“... samo su neki od hitova koji će vas natjerati na ples na koncertima u Mostaru, Sarajevu i Tuzli 21., 22. i 23. maja i podsjetiti na dobra stara vremena domaćeg rocka!

Pađen je jedan od osnivača Parnog Valjka, višegodišnji član kultne Azre i Grupe 220, a osnovao je i pjevao u Pađen Bendu, 4Asa i Aerodromu s kojim i danas nastupa u klubovima i na festivalima po cijeloj regiji.

Jurica Pađen proslavio je 40 godina aktivnog rada na sceni izdavanjem instrumentalnog albuma „All Stars“ nagrađenim sa diskografskom nagradom Porin za najbolji instrumentalni album godine. Album krasi vrlo zanimljiv popis gostiju: Branimir Johnny Štulić, Husein Hasanefendić - Hus, Massimo, Neno Belan, Nikša Bratoš, Vedran Božić i Zele Lipovača.

 

 

Cijene karata za koncert u Sarajevu: karte u pretprodaji po cijeni od 10 KM, na dan koncerta 12 KM.

Cijene karata za koncert u Mostaru: karte u pretprodaji po cijeni od 8 KM, na dan koncerta 10 KM.

Cijene karata za koncert u Tuzli: karte u pretprodaji po cijeni od 8 KM, na dan koncerta 10 KM.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije