Haris Džinović, Marko Bošnjak, Maja Tatić... pjevaju za Jadranku Stojaković

Radiosarajevo.ba
Haris Džinović, Marko Bošnjak, Maja Tatić... pjevaju za Jadranku Stojaković

U kulturnom centru Banski dvor u Banjoj Luci, večeras s početkom u 20 sati, održat će se humanitarni koncert za našu poznatu kantautoricu Jadranku Stojaković.

Inicijator koncerta je jedan od najpopularnijih muzičara s ovih prostora Željko Joksimović koji je Jadranku obišao uoči koncerta u Banjoj Luci, i tada najavio ovu akciju.

„Želio sam da joj pomognemo, da se podsjetimo njenih divnih pjesama i da prikupimo novac neophodan za njeno liječenje. Jadrankin doprinos našoj muzici je nemjerljiv i koliko god da uradimo malo je u odnosu na to koliko je ona nama dala. Hvala svim kolegama koje su se odazvale i koje će doći na koncert, i naravno hvala publici koju očekujemo u velikom broju“, rekao je Joksimović.

Učesnici humanitarnog koncerta za pomoć Jadranki Stojaković su Haris Džinović, Jelena Tomašević, Romana, Iva Ćurić, Marko Bošnjak, Maja Tatić i Zdenka Kovačiček.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije