Guetta večeras u Zetri

Radiosarajevo.ba
Guetta večeras u Zetri

Trenutno jedan od najtraženijih DJ-eva na svijetu , David Guetta danas bi trebao   privatnim avionom iz Ljubljane doputovati u Sarajevo, gdje će u Olimpijskoj dvorani Zetra  pola sata poslije ponoći stati pred sarajevsku publiku.

Zetra će biti otvorena od 20 sati, a zagrijavanje počinje u 21 sat nastupom 3 gostujuća DJ-a: Glenna Morrisona, Angela Anxa i Benjamina De Luxe.

Cijene ulaznica u pretprodaji su bile 45 KM, a na dan koncerta  će koštati 60 KM parter i 80 KM VIP tribine.

Ovaj događaj zasigurno je spektakl godine jer dolazi zvijezda broj jedan svjetske muzičke scene, koja je sa svojim posljednjim, četvrtim po redu, albumom One Love osvojila vrhove top lista i Grammya za remix pjesme When Love Takes Over, koju je producirao u saradnji s vokalom Kelly Rowland.

Uslijedila je suradnja sa svim svjetskim poznatim zvijezdama u stvaranju najvećih hitova dance muzike (Madona, Akon, Florida, Black Eyed Peas..), a početkom novembra 2010 očekuje se po prvi put saradnja sa Rihanom na novom singlu.

Da je riječ o istinskom fenomenu govore i podaci da David Guetta ima preko 10 miliona fanova na Facebook-u i 350 miliona pregleda na YouTube-u.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije