Festivalska groznica: Veliki red ispred BKC-a, građani pohrlili da kupe ulaznice za SFF

2
Radiosarajevo.ba
Festivalska groznica: Veliki red ispred BKC-a, građani pohrlili da kupe ulaznice za SFF
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Veliko interesovanje za ulaznice

U ponedjeljak, 12. augusta, počela je prodaja ulaznica za 30. Sarajevo Film Festival u Glavnom Box Officeu u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru (Branilaca Sarajeva 24).

Građani su pohrlili da osiguraju svoje ulaznice, a ispred BKC-a se stvorio dugačak red.

U prodaju su puštene ulaznice za sve filmove u programima 30. Sarajevo Film Festivala.

Nesreća na Bradini: Automobil se zabio u kamion, ima povrijeđenih

Nesreća na Bradini: Automobil se zabio u kamion, ima povrijeđenih

Prvih deset kupaca SFF nagrađuje sa po deset besplatnih ulaznica za filmove u različitim programima i posterom ovogodišnjeg Festivala.

Pored Glavnog Box Officea u Bosanskom kulturnom centru karte je moguće kupiti i u Cineplexx Sarajevo (Zmaja od Bosna 4).

Projekcije SFF-a i u ove godine će biti u Mostaru i Tuzli, a Mostarci karte mogu kupiti u Cineplexx Plaza Mostar (Tržni centar / Shopping mall Plaza, Bišće polje bb, Mostar), te u Tuzli u Turističko-informativnom centru turističke zajednice grada Tuzla (Soni trg 6, Tuzla).

Ulaznice su u prodaji i online: na web stranici Sarajevo Film Festivala: www.sff.ba, na https://tickets.sff.ba/films ili putem mobilne aplikacije Sarajevo Film Festivala.

Veliko interesovanje za ulaznice

Ovogodišnji jubilarni 30. Sarajevo film festival bit će otvoren u petak, 16. augusta, svjetskom premijerom novog filma bosanskohercegovačkog reditelja Danisa Tanovića Nakon ljeta, a najveća regionalna filmska smotra trajat će do 23. augusta.

U četiri selekcije takmičarskog programa za nagrade Srce Sarajeva ove godine takmičit će se 57 filmova, a na Festivalu će biti prikazano više od 250 ostvarenja iz cijelog svijeta. ​​​​​​​

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije