Dubioza zapalila Zagreb (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Dubioza zapalila Zagreb (VIDEO)


Na zagrebačkom Jarunu, u srijedu 23. 6., na završnoj večeri trodnevnog INmusic festivala bosanskohercegovačka grupa Dubioza Kolektiv odsvirala je veoma uspješan koncert.

Naš bend je u sklopu svoje koncertne promocije novog albuma "5 do 12" nastupila na Tuborg stageu festivala gdje se okupio veliki broj fanova Dubioze i ostalih znatiželjnika. Momci iz Dubioze su bili odlično raspoloženi što se reflektiralo i na publiku koja je pjevala svaku pjesmu u glas s bendom za čitavo trajanje koncerta. Bend je izveo sve pjesme s aktualnog albuma "5 do 12" ali i pjesme s prethodnih albuma. Po završetku koncerta oduševljena publika ih je zvala na bis, na što se ekipa iz Dubioze rado odazvala.

Nastup Dubioze kolektiv na Jarunu definitivno spada u jedan od najboljih koncerata održanih na INmusic festivalu, te potvrđuje činjenicu da Dubioza kolektiv spada u najatraktivniju koncertnu atrakciju u regiji - navodi se u saopćenju Dubioza Kolektiva

Pogledajte atmosferu sa koncerta:
http://www.youtube.com/watch?v=6H84hrIAaUs




radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije