Delegacija EU u BiH podržala MAYA fest

Sponzorisani tekst
Delegacija EU u BiH podržala MAYA fest
Foto: MAYA Fest / Delegacija EU u BiH podržala MAYA fest

Drugo izdanje festival printane majice, rukotvorina i dizajna MAYA fest ove godine se održava pod pokroviteljstvom Delegacije EU u BiH.

Na ovaj način MAYA fest je prepoznat kao važan kulturni događaj u glavnom gradu BiH, a podrška Delegacije EU u BiH doprinijeće još boljoj vidljivosti našeg festivala, njegovom još sadržajnijem i bogatijem programu, te predstavlja mogućnost da se naš festival širi i raste kao respektabilan događaj koji će biti prepoznatljiv na kulturnoj mapi Sarajeva i BiH. MAYA fest je usmjeren u pravcu poticanja dobrih vrijednosti i akcija, sa posebnim fokusom na rad sa djecom, te rad na podizanju ekološke svijesti, u tom smislu nam je iznimno drago što je Delegacija EU u BiH prepoznala naš događaj kao važnu kulturnu i društvenu paltformu.

Podsjećamo vas da su do sada potvrđeni sljedeći učesnici i izlagači drugog MAYA festa:

- Jacony, Yerba Mala, Majica.ba, Brain Fart, Gojak Art, Mustre & Šare, Mmm... by Selma, Maja Halilović,Ruby Red, Mica Krpica, Gandha, Dario Latić - Vynil Shop, Saša Džino, Sartnjin, Mira Babić, Sanja Lazar, Dizajn studio DALI, Ziggy T-Shirts, Neven Šotra i Print Mania.

Također, prijatelje i partnere ovogodišnjeg MAYA festa su:

- Oslobođenje KUN, Radio Sarajevo, Epson, Poli-Tape, Print-Magazin, Alim i STGraf.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije