Danas u BKC-u: Promocija knjige „Huzur“ autorice Martine Mlinarević

F. V.
Danas u BKC-u: Promocija knjige „Huzur“ autorice Martine Mlinarević
PrtScr / Martina Mlinarević

U Bosanskom kulturnom centru u Sarajevo danas u 17 sati održat će se održati promocija knjige „Huzur“ autorice Martine Mlinarević.  

Kao što smo jučer najavili, uz veliko interesovanje javnosti u Sarajevu i Bosni i Hercegovini, promocija će biti održana u sklopu sajma Knjige u nišama.

Kako je ranije najavljeno, uz autoricu će o knjizi će govoriti prof. Nerzuk Ćurak i pjesnik Mile Stojić.

Podsjetimo, Martina Mlinarević je u proteklu subotu za Radiosarajevo.ba dala prvi intervju nekom portalu poslije pet godina.

Razgovarali smo, naravno, o njezinoj knjizi „Huzur“ koja puni dvorane, borbi s bolešću, Bosni i Hercegovinu u koju je toliko „zatelebana“, Dženanu i Davidu, Adisu i Davoru, novinarstvu, migrantima, nama...

Martina Mlinarević: Otići iz ove zemlje je pitanje časti prema samome sebi

Martina Mlinarević jedna je od najpoznatijih književnica i novinarki u regiji - kroz proteklo je desetljeće sarađivala s vodećim televizijskim, internet i printanim medijima.

Knjiga „Huzur“ donosi priču o borbi, suočavanju s najtežim ljudskim strahovima, o radosti i miru kao konačnom cilju i potpunom ljudskom ispunjenju. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije