Casting za predstavnicu BiH na Miss Globe International 2010

Radiosarajevo.ba
Casting za predstavnicu BiH na Miss Globe International 2010


Sve zainteresovane djevojke koje žele da predstavljaju svoju zemlju na svjetskom izboru za Miss Globe International 2010, mogu se prijaviti na mail: missglobebosnia@gmail.com ili da 2. augusta u 12 sati dođu na otvoreni casting u prostorijama agencije Front na Stupu.

Predstavnica Bosne i Hercegovine na prestižnom izboru ljepote Miss Globe International 2010, nosit će kreacije mladog bh. dizajnera Istoka Bratića.

Istok Bratić postao je oficijelni dizajner izbora ljepote Miss Globe International 2010 za Bosnu i Hercegovinu i njegove kreacije će se specijalno raditi za ovaj prestižni izbor ljepote.

"Razlog zašto je upravo Istok dizajner koji će obući bosanskohercegovačku misicu na izboru za Miss Globe INT.2010 je taj što je Istokova moda couture, a obzirom da naša direkcija prvi put šalje predstavnicu iz BiH, želimo da to bude glamurozno predstavljanje“, kaže Ema Alagić vlasnica licence.

Svjetski izbor za Miss Globe International 2010. ove godine održat će se u glavnom gradu Albanije, Tirani, u prvoj polovini septembra.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije