"Audicija" oduševila u Skandinaviji: Salve smijeha u Švedskoj i Danskoj

Radiosarajevo.ba
"Audicija" oduševila u Skandinaviji: Salve smijeha u Švedskoj i Danskoj
Foto: Audicija / Nastup u Skandinaviji

Nakon Švedske, karavan pozitivne energije i fenomenalnog humora stigao je u Dansku. Naravno, riječ je o velikoj turneji „Audicije“ po Skandinaviji, u sklopu koje će kultna predstava gostovati u sedam gradova, saopćili su organizatori.

Glumačka ekspedicija koju čine Admir Glamočak, Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Jasmin Geljo, Željko Ninčić, Mladen Nelević i Senad Bašić nastupila je u punim dvoranama u Stockholm, Göteborgu, Malmöu i sinoć u Horsensu. Večeras će uz prepoznatljive i svima omiljene likove Simonidu Puhalo, Majka Kjajevića, Mimu Šiš, Rokija, Čabaravdića, Bogoljuba Šaulića, Mustafu Sudžuku... uživati publika u Copenhagenu, a potom u Oslu (12. maj) i Norrköpingu (13. maj).

Velike zasluge za uspješnu organizaciju predstave širom svijeta ima agencija „Stage Production“ na čelu sa producentom Adnanom Mundžićem. Partner u Skandinaviji im je agencija „Kaponi“, koju već godinama uspješno vodi Vahid Kapo, a koja u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj organizira koncerte najvećih zvijezda, kao što su Dino Merlin, Zdravko Čolić, Halid Bešlić, Željko Joksimović...

- Više smo nego zadovoljni posjetama. Za predstave se traži karta više. Još nam je mnogo bitnije da publika istinski uživa u humoru i glumce stalno nagrađuje aplauzima. Na kraju svi budemo nagrađeni višeminutnim aplauzom, a to nam je najbolja nagrada – kaže producent Adnan Mundžić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije