Amira Medunjanin je novo zaštitno lice Sarajevskog kiseljaka! (FOTO+VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Amira Medunjanin je novo zaštitno lice Sarajevskog kiseljaka! (FOTO+VIDEO)

Sarajevski kiseljak danas je u Narodnom pozorištu u Sarajevu predstavio svoje novo zaštitno lice – divu sevdaha Amiru Medunjanin i TV spot koji oslikava izazove jednog uobičajenog koncertnog dana velike zvijezde. 

Prestiž jednog od najprepoznatljivijih brendova u BiH od sada će predstavljati svjetski poznata interpretatorica sevdaha, jedinstvena Amira Medunjanin, a ova suradnja idealno predstavlja moderan pristup tradicionalnim vrijednostima Sarajevskog kiseljaka.

„Ovom prilikom želim da se zahvalim sjajnoj Amiri Medunjanin na suradnji. Zaista smo veoma ponosni na činjenicu da je zaštitno lice Sarajevskog kiseljaka jedna ovakva zvijezda. Želja da to bude upravo ona simbolizira naše opredjeljenje da i u budućnosti zadržimo beskompromisan kvalitet, ne odstupajući od svog cilja da ostanemo najbolji, čuvajući ujedno tradiciju koja nas čini prepoznatljivim. Njegovanje tradicije sevdalinke nikada neće biti prevaziđeno, kao ni prirodnost i tradicija Sarajevskog kiseljaka“, izjavio je Davor Čičić, direktor marketinga Sarajevskog kiseljaka.

Brojni poslovni suradnici i predstavnici medija bili su prisutni na predstavljanju nove suradnje, ali i najnovije kampanje koja nastavlja priču tajne vitalnosti, zdravlja i životnog elana koju je Sarajevski kiseljak ispričao kroz lice Rade Šerbedžije ranijih godina.

Sarajevski kiseljak i Amira Medunjanin zajedno još jednom dokazuju da Bosna i Hercegovina ima svoj prestiž u mnogim segmentima – od najkvalitetnije gazirane mineralne vode do sofisticirane umjetnosti, koje će, od sada udružene, biti pravo osvježenje za dušu i tijelo. 

Za još jedan odličan TV spot zaslužan je kreativni tim agencije Fabrika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije