'Alisa iza ogledala' stigla u BiH

Radiosarajevo.ba
'Alisa iza ogledala'  stigla u BiH
/ 'Alisa iza ogledala' stigla u bh. kina
Sinoć je u kinu Meeting Point održana pretpremijera nove spektakularne filmske pustolovine Alisa iza ogledala u režiji Jamesa Bobina. 

Film kreće u distribuciju od četvrtka, 26.05., a određeni broj ljubitelja filma imao je priliku pogledati sinoćnju 3D projekciju i uživati u ovom ostvarenju u punoj sali kina Meeting Point.

Da bi zabava bila veća, a zemlja čudesa još bliža, potrudila se Metaphysika, licencirani distributer brenda Irregular Choice u BiH, koja je u foajeu kina izložila liniju cipela i modnih dodataka na temu  „Alice in the Wonderland“.

Svi posjetitelji su imali priliku isprobati i po posebnoj cijeni kupiti poneki veseli Irregular Choice artikal.

Vjerovali ili ne, i sama Alisa je bila tu (ili barem neko ko je jako ličio na nju) te je prije projekcije pozdravila goste i dodjelila jedne poklon cipelice najsretnijem posjetitelju.

Preporučujemo da obavezno pogledate ovu fantastično urađenu filmsku priču u kojoj je i ovaj put okupljena zvjezdana glumačka ekipa: Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska i Helena Bonham Carter. 

U ovom nastavku Alisa se vraća u Zemlju čudesa kako bi spasila ludog Klobučara.

Pogledajte trailer i fotografije s pretpremijere u Sarajevu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije